Invatare eficienta, FoodKit, biasuri culturale + noi evenimenteĀ š
Dragii mei,
A venit timpul pentru un nou newsletter plin de recomandari :) Articole relevante pe care merita sa le cititi va asteapta mai jos.
Daca acest email s-a ratacit din greseala in inbox si nu gasiti nimic relevant, la final se afla si butonul de unsubscribe.
Daca vreti sa primiti in continuare acest email si sa ramaneti in comunitatea noastra, nu uitati sa reconfirmati asta (conform noii legislatii GDPR), apasand pe butonul de mai jos:
Despre stil de viata si mancat sanatos
Mancatul sanatos si variat este cea mai buna alegere de viata, dar are un singur dezavantaj: Iti ia mult mai mult timp. Nu bani cum ar crede unii.
Timp ca sa gasesti produsele sanatoase, sa le cumperi, sa le gatesti.
Si trebuie sa o faci mai des, fiindca acestea, spre deosebire de cele pline de E-uri sunt mai perisabile.
De problema asta s-au lovit multi, dar Andrei Gigirtu s-a gandit si la o solutie.
Nu doar s-a gandit, ci a facut si un MVP. Iar clientii i-au validat cu prisosinta solutia.
Practic comanzi mici pachetele cu mancare sanatoasa, pregatita printr-o tehnica speciala (sous vide), pe care le tii in frigider maxim 3 saptamani, si cand ai pofta sa zicem de un piept de curcan cu cartofi dulci si quinoa, incalezesti cele 3 pachetele si voila... masa e gata.
De asta am devenit client fidel si indragostit de FoodKit.
Voi ce solutii aveti?
Bonus: un articol despre productivitate, nutritie si multe altele - Sam Altman.
Articole si evenimente care m-au inspirat in ultima perioada:
"Youāre not rewarded in life for what you know. Youāre rewarded for what you do. Even more, youāre rewarded for what you create."
Unul din cele mai bune ateliere practice despre mindfulness de la noi tinut de o prietena psihoterapeut, deci dintr-o perspectiva stiintifica, bazata pe fapte reale si cercetari. Are loc pe 13 si 14 octombrie, ora 10:30 ā 13:30, costa 240 de lei si iti va schimba viata daca vei continua sa practici aceasta filosofie-atitudine de viata.
5 tehnici simple ca sa ne calmam in fata stresului, frustrarii si enervarii cotidiene (mai ales in trafic) ;)
āGiven how diverse our workforce is and how global our markets are, itās important to understand how culture might influence emotional preferences in employment settings". Despre biasuri culturale si angajatori.
Am terminat al doilea MOOC "Mindshift: Break Through Obstacles to Learning and Discover Your Hidden Potential". Mi-a luat mai mult timp sa il termin decat pe primul, "Learning how to learn", fiindca la un moment dat in saptamana 4 am obosit si mi-a scazut entuziasmul. Am facut pauza 2 saptamani si l-am terminat in doua sesiuni de 30'. Desi nu am repetat primele saptamani am luat testul final cu 100%. Deci, asa cum am invatat si in curs, pauzele sunt binevenite si utile. Il testati si voi?
Astept impresiile voastre,
Dragos